termhoiSense Intuïtieve bediening
en uitgebreide mogelijkheden!

Met de iSense zet Remeha een nieuwe standaard voor een prettig leefklimaat in uw woning. De iSense is een kwalitatief hoog-staande thermostaat/regelaar met een revolutionaire intuïtieve bediening. De iSense koppelt bedieningsgemak aan uitgebreide mogelijkheden. In combinatie met de Remeha Calenta HR-ketel biedt de iSense bovendien nóg meer voordelen.

Gebruiksvriendelijk
Het intuïtieve karakter van de iSense is aan het ontwerp al af te zien.
Net als uw favoriete muziekspeler of mobiele telefoon heeft de iSense slechts twee druk- knoppen en een draai-/drukknop.
U heeft geen complexe gebruiksaanwijzing nodig, de iSense wijst zich vrijwel vanzelf.
U bent binnen enkele minuten vertrouwd met alle mogelijkheden en instellingen.

Overzichtelijk en duidelijk
De iSense heeft een groot LCD-scherm, voorzien van een helder blauw backlight: duidelijk afleesbaar en overzichtelijk vorm-gegeven. Ook tijdens het instellen van de iSense biedt het display rust en overzicht.
Met het scrollmenu navigeert u razendsnel door de instellingsmogelijkheden. Bij bijzondere functies geeft het menu met één druk op de knop hulpteksten met uitleg. Daarna kunt u direct de gewenste keuze maken.
Door het grote scherm met grafische display is ook het instellen, uitlezen en veranderen van klokprogramma's bijzonder overzichtelijk: u kunt met de iSense het complete klokprogramma van een dag in één keer bekijken.
ketel

meld u aan op onze gratis nieuwsbrief, en ontvang de laatste aanbiedingen.