Remeha brengt warmte en warmwater- comfort bij u thuis.

Een vertrouwd merk met 75 jaar historie en grote ambities voor de toekomst.
En met een Nederlandse onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling, waar de nieuwste technologieën worden vertaald naar huiselijk comfort en energiebesparing.
Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. cv-ketels, thermostaten en (zonne)boilers.

calentaCalenta serie. Het meest
doordachte cv-ketel concept
De Remeha Calenta is de meest doordachte cv-ketel ooit. Voorzien van innovatieve techniek, een uitgekiend ontwerp en tal van praktische details die hem uiterst onderhoudsarm én servicevriendelijk maken.

De Calenta-serie behoort dan ook tot de modernste en zuinigste HR-ketels op de markt.
De Remeha Calenta is een ketel in de hogere prestatieklasse die, al naar gelang de eisen die ú aan uw warmte- en warmwatercomfort stelt, leverbaar is in de uitvoering die u het beste past.

De keuze van een cv-ketel heeft niet alleen te maken met type, grootte en isolatiewaarde van uw woning. Het gaat er ook om wat u als behaaglijk ervaart, welke eisen u stelt aan uw badkamer(s) en hoeveel warm water u ter beschikking wilt hebben.

Hoe is uw gezins-situatie, gebruikt u warm water op één of meer plekken tegelijk en wat zijn uw verwachtingen voor de toekomst? Vergeet niet dat uw cv-ketel zomaar 15 jaar of langer mee gaat.
De Remeha Calenta is als combiketel lever-baar in 3 klassen.

Kort gezegd: de één biedt nóg meer comfort dan de ander. Uw installateur kan u, aan de hand van uw wensen en woonsituatie, gericht adviseren bij de juiste keuze.

termho

iSense Intuïtieve bediening
en uitgebreide mogelijkheden!

Met de iSense zet Remeha een nieuwe standaard voor een prettig leefklimaat in uw woning. De iSense is een kwalitatief hoog-staande thermostaat/regelaar met een revolutionaire intuïtieve bediening. De iSense koppelt bedieningsgemak aan uitgebreide mogelijkheden. In combinatie met de Remeha Calenta HR-ketel biedt de iSense bovendien nóg meer voordelen.

Gebruiksvriendelijk
Het intuïtieve karakter van de iSense is aan het ontwerp al af te zien.
Net als uw favoriete muziekspeler of mobiele telefoon heeft de iSense slechts twee druk- knoppen en een draai-/drukknop.
U heeft geen complexe gebruiksaanwijzing nodig, de iSense wijst zich vrijwel vanzelf.
U bent binnen enkele minuten vertrouwd met alle mogelijkheden en instellingen.

Overzichtelijk en duidelijk
De iSense heeft een groot LCD-scherm, voorzien van een helder blauw backlight: duidelijk afleesbaar en overzichtelijk vorm-gegeven. Ook tijdens het instellen van de iSense biedt het display rust en overzicht.
Met het scrollmenu navigeert u razendsnel door de instellingsmogelijkheden. Bij bijzondere functies geeft het menu met één druk op de knop hulpteksten met uitleg. Daarna kunt u direct de gewenste keuze maken.
Door het grote scherm met grafische display is ook het instellen, uitlezen en veranderen van klokprogramma's bijzonder overzichtelijk: u kunt met de iSense het complete klokprogramma van een dag in één keer bekijken.

Avanta ketel
Avanta. Past altijd!

De Remeha Avanta is een zeer compact HR-combitoestel dat presteert als een grote.
De Avanta heeft een groot vermogensbereik en levert, afhankelijk van de gekozen CW-klasse, een luxueuze hoeveelheid warm water waar en wanneer u maar wilt.
Daarnaast is deze kleinste Remeha uitermate energiezuinig en ontziet hij het milieu maximaal. De Avanta is zondermeer de kleinste, lichtste, mooiste en de meest veelzijdige cv-ketel van Nederland.
Een prima keuze voor iedereen die van warmte houdt.

Of u nu veel vermogen nodig heeft of wat minder, de Remeha Avanta past zich moeite-loos aan.
Hij doet precies wat u van een modern HR-combitoestel mag verwachten en is daarbij ook nog eens prettig geprijsd, eenvoudig te installeren en uitermate onderhoudsvriendelijk.
Bovendien is het toestel geschikt voor propaan. En dat is wel heel veelzijdig voor zo’n kleintje.

Groot vermogen, klein van stuk
Deze lichtgewicht van zo'n 25 kilo heeft een groot vermogensbereik en is door de com-pacte vormgeving (60 x 40 x 29 cm) te monteren op vrijwel iedere plek; aan het dunste wandje of zelfs in het keukenkastje.
Remeha Tzerra
Remeha Tzerra
Uniek aan de Tzerra is de manier waarop deze tot stand is gekomen. Losse onderdelen worden in basiscomponenten samengesteld. Dit levert de hoogst haalbare productkwaliteit op.

Compact, krachtig en met groot potentieel.
Dankzij zijn lage gewicht en ultra compacte afmetingen is de Remeha Tzerra vrijwel overal te plaatsen.
De gietaluminium warmtewisselaar, de zogenaamde Ultra Responsive Heat Exchanger die u al kent uit de Remeha Calenta, zorgt voor zeer snelle warmtelevering. Tijdens tapwaterbedrijf uit zich dat in minimale wachttijden en een stabiele watertemperatuur.